Apparaten en accessoires
Hazelnut Bavarian
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 25min
8 portion
Ingrediënten
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
35.2 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1629.8 kJ /
388 kcal
Vetten
33.3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
15.7 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crème caramels
7u. 45min
Home-style sponge cake
2u. 30min
Tiramisu
5u. 20min
Chocolate mousse
3u. 20min
Saint-Honore
2u. 45min
Hot turmeric apple cider
20min
Savoiardi with mango and passionfruit
2u. 10min
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Cheesecakes in jars
4u.
Gluten free waffles with maple bacon
1u.
Black forest pavlova stack
5u. 30min
Pavlova
6u.