Hazelnut Bavarian

Hazelnut Bavarian

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 25min
8 portion

Ingrediënten

  • titanium strength gelatine leaves
    4
  • hazelnuts toasted
    100 g
  • pouring (whipping) cream chilled (see Tips)
    500 g
  • egg yolks
    6
  • caster sugar
    120 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • water or rum, for brushing
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 35.2 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 1629.8 kJ / 388 kcal
Vetten 33.3 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 15.7 g
Koolhydraten 17.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...