Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 100 g hazelnuts, toasted
- 500 g pouring (whipping) cream, chilled
- 6 egg yolks
- 120 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp water or rum, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1629.8 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 35.2 mg
Alternatieve recepten
Profiteroles
2 Std.
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Crème brûlée
7u.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Béchamel sauce
20 Min
Toum
15 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Spanish flan
7u. 55min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Chocolate fondant cake
40min
Chocolate ganache
20 Min