Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 100 g hazelnuts, toasted
- 500 g pouring (whipping) cream, chilled
- 6 egg yolks
- 120 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp water or rum, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1629.8 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 35.2 mg
Alternatieve recepten
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 godz. 40 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Gin and lavender gelato
Geen beoordelingen
Tiramisu
5h 20min
Vanilla mascarpone parfait
2u. 40min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Brioche
5h
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30 min
Hazelnut torte
3h 15 min
Crème brûlée
7 Std.