Apparaten en accessoires
Hazelnut Bavarian
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 25min
8 portion
Ingrediënten
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
35.2 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1629.8 kJ /
388 kcal
Vetten
33.3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
15.7 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Focaccia
2 Std. 5 Min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Floating islands
1 Std.
Coppa del nonno
5 Min
Brioche
5 Std.
Profiteroles
2 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Sausage dogs
2 Std. 5 Min
Banh ran (sesame balls)
25 Std. 30 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min