
Compatibele versies
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary Ice Cream
- 795 g oat milk
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 60 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ teaspoon xanthan gum
Apple Mousse
- 425 g water
- 1020 g Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 115 g white sugar
- 1 tsp agar agar
- oil spray
- 315 g aquafaba
- 2 tsp coconut cream
- 1 pinch cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
- 100 g white sugar
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary leaves only, chopped
- 140 g brown sugar
- 70 g rolled oats
- 1 tsp salt
- 155 g vegan butter in pieces (see Tips)
- 155 g plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 452 kcal / 1891.1 kJ
- Eiwitten
- 5.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 81.4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Natrium
- 323.1 mg