Compatibele versies
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary Ice Cream
- 795 g oat milk
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 60 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ teaspoon xanthan gum
Apple Mousse
- 425 g water
- 1020 g Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 215 g white sugar
- 1 tsp agar agar
- oil spray
- 315 g aquafaba
- 2 tsp coconut cream
- 1 pinch cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
- 140 g brown sugar
- 70 g rolled oats
- 155 g plain flour
- 1 tsp salt
- 155 g vegan butter, in pieces (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 82.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 347.4 mg
Alternatieve recepten
Banana bread
1 godz. 40 min
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min
Sous vide scrambled eggs
35 分钟
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Cream cheese frosting
5min
Rich tomato relish
2h 15 min
Apple and spice shrub
48h 35 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6ч. 5 мин.
Whipped cream
15min
Vegan carrot cake with orange frosting
2小时 5 分钟
Two-layer chocolate cake
3h 20min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min