Apparaten en accessoires
Peanut butter and cookie ice cream
Voorbereiding. 15min
Totaal 13u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Ice cream
-
coconut sugar50 g
-
rice malt syrup150 g
-
coconut cream380 g
-
vanilla bean paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
peanut butter of choice (see Tips)100 g
-
biscuits of choice broken into pieces (see Tips)12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
2290.9 kJ /
545.5 kcal
Vetten
37.4 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Seeded pastry
15min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8u. 30min
Peanut butter
5min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1u. 10min
Stretchy melty cheese
20min
Seitan Pie
2u. 10min
Gluten free waffle cones
35min
Breakfast sausages
1u. 5min
Banana tofu ice cream
10min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Vegan tiramisu
3u. 20min
Flat bread
25min