Apparaten en accessoires
Mint choc chip ice cream
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Vetten
65.3 g
Vezels
9.8 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mango sago pudding
35min
Sweet seeded crackers
1u. 10min
Lemon coconut bliss balls
40min
Vegan custard
15min
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Chocolate crackle surprise
2u. 30min
Critters and crawlers
2u. 25min
Peanut butter and jam doughnuts
2u. 40min
Freckle cake
26u. 40min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1u. 30min
Fortune cookies
2u. 5min
Cashew sour cream
10min