Apparaten en accessoires
Mint choc chip ice cream
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Vetten
65.3 g
Vezels
9.8 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Coconut Yoghurt
19u. 15min
Peanut butter chocolate cups
1u. 30min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Sardines in parcels with green bean salad
1u.
Miso soup
30min
Chocolate energy bars
1u.
Easy marshmallows
4u. 25min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Berry coconut cashew bars
2u. 40min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3u. 10min
Lemon coconut bliss balls
40min
Healthy chocolate mousse
10min