Apparaten en accessoires
Chocolate cream cookies
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 30min
35 portions
Ingrediënten
Vanilla cream filling
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste (see Tips)3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter (see Tips)80 g
Chocolate biscuits
-
vegan butter (see Tips)110 g
-
Rapadura sugar110 g
-
rice malt syrup30 g
-
wholemeal self-raising flour170 g
-
cacao powder60 g
-
cornflour60 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water plus an extra 1 tablespoon if needed20 g
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
399.4 kJ /
95.1 kcal
Vetten
5.7 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
9.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate and prune Easter eggs
1u. 5min
Chocolate ganache
20min
Banana sesame cake
4u. 20min
Marshmallow icing
7u. 40min
Chocolate spelt biscuits
5u. 10min
Eggless mayonnaise
10min
Chocolate energy bars
1u.
Apricot apple pie
1u. 40min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1u.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Gluten free gingerbread house
4u. 45min
Lemon coconut bliss balls
40min