Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla cream filling
- 100 g raw cacao butter
- 1 tbsp arrowroot flour
- 40 g pure maple syrup
- 80 g plant-based milk of choice
- 3 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt
- 80 g vegan butter (see Tips)
Chocolate biscuits
- 110 g vegan butter (see Tips)
- 110 g Rapadura sugar
- 30 g rice malt syrup
- 170 g wholemeal self-raising flour
- 60 g cacao powder
- 60 g cornflour
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 20 g filtered water, plus an extra 1 tablespoon if needed
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 399.4 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancake and fruit kebabs
1 godz.
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 godz. 30 min
Simple butter biscuits
3h 20min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 godz.
Jelly roll-ups
25u. 45min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29u. 10min
Marshmallow pops
25h 40min
Rice crisp bars
1u. 10min