Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla cream filling
- 100 g raw cacao butter
- 1 tbsp arrowroot flour
- 40 g pure maple syrup
- 80 g plant-based milk of choice
- 3 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt
- 80 g vegan butter (see Tips)
Chocolate biscuits
- 110 g vegan butter (see Tips)
- 110 g Rapadura sugar
- 30 g rice malt syrup
- 170 g wholemeal self-raising flour
- 60 g cacao powder
- 60 g cornflour
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 20 g filtered water, plus an extra 1 tablespoon if needed
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 399.4 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova towers
4h 30min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Chocolate crackle surprise
2 godz. 30 min
Steamed lemon cake
2h 20min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min
Spelt pastry
Geen beoordelingen
Strawberry and rose water macarons
2hod. 50min
Hot cacao fudge sauce
10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Chocolate mint thins
2 godz. 30 min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Pancake and fruit kebabs
1 godz.