Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla coconut icing
- 175 g blanched almonds
- 700 g water
- 200 g coconut cream
- 50 g pure maple syrup
- 20 g honey
- 1 ½ tsp agar agar
- 1 ½ tbsp cornflour
- 30 g raw cacao butter
- 1 ½ tsp vanilla bean paste
Cupcakes
- 150 g raw sugar
- 200 g plain flour
- 40 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp baking powder
- 4 eggs
- 140 g grapeseed oil
- 2 tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1174.6 kJ / 279.7 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glacé icing
5min
Butterfly cakes
1h
Vanilla frosting
1 godz. 35 min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
10min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Dark chocolate frosting
10min
Chocolate cupcakes
1 Std. 20 Min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic vanilla cake
55min