Apparaten en accessoires
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Voorbereiding. 25min
Totaal 29u. 10min
18 portions
Ingrediënten
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
61 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
22.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dairy free
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Simple butter biscuits
3u. 20min
Dark chocolate frosting
10min
Chocolate chip muffins
40min
Marshmallow icing
7u. 40min
Gravity cake
2u.
Basic vanilla cake
55min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1u.
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1u.
Pancake and fruit kebabs
1u.
Chocolate cupcakes
1u. 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic berry muffins
40min