Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla coconut icing
- 175 g blanched almonds
- 700 g water
- 200 g coconut cream
- 50 g pure maple syrup
- 20 g honey
- 1 ½ tsp agar agar
- 1 ½ tbsp cornflour
- 30 g raw cacao butter
- 1 ½ tsp vanilla bean paste
Cupcakes
- 150 g raw sugar
- 200 g plain flour
- 40 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp baking powder
- 4 eggs
- 140 g grapeseed oil
- 2 tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1174.6 kJ / 279.7 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttercream icing
5 Min
Chocolate cream cookies
1h 30 min
Gravity cake
2h
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Basic vanilla cake
55 min
Dark chocolate frosting
10 min
Basic vanilla cupcakes
35 Min
Chocolate chip cookies
50 Min
Buttercream icing
10 min
Freckle cake
26h 40min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Chocolate cupcakes
1 Std. 20 Min