Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla coconut icing
- 175 g blanched almonds
- 700 g water
- 200 g coconut cream
- 50 g pure maple syrup
- 20 g honey
- 1 ½ tsp agar agar
- 1 ½ tbsp cornflour
- 30 g raw cacao butter
- 1 ½ tsp vanilla bean paste
Cupcakes
- 150 g raw sugar
- 200 g plain flour
- 40 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp baking powder
- 4 eggs
- 140 g grapeseed oil
- 2 tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1174.6 kJ / 279.7 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dark chocolate frosting
10min
Gravity cake
2h
Vanilla frosting
1 godz. 35 min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
10min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cake
55min