Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted caramel sauce
- 250 g white sugar or brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tip)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tsp salt
- 50 g vinegar
Ice cream
- ½ vanilla bean
- 600 g full cream milk
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g white sugar
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1770.5 kJ / 421.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 321.9 mg
Alternatieve recepten
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
Chocolate ice cream
12 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Fruit ice cream
10 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Hedgehog honeycomb slice
2 godz. 35 min
Caramel toffees
2 godz.
Quick fruit sorbet (TM6)
10 min
Fruity dream (TM6)
10 min