Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted caramel sauce
- 250 g white sugar or brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tip)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tsp salt
- 50 g vinegar
Ice cream
- ½ vanilla bean
- 600 g full cream milk
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g white sugar
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1770.5 kJ / 421.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 321.9 mg
Alternatieve recepten
Caramel toffees
2h
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 Std. 45 Min
Caramel sauce
1h 30 min.
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Chocolate ice cream
12 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Caramel puddings
2h 40min
Peanut brittle
1h 30 min.
Honeycomb
1h 30 min.
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min
Meringues
5h
Honey ice cream
17h 45 min