Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted caramel sauce
- 250 g white sugar or brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tip)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tsp salt
- 50 g vinegar
Ice cream
- ½ vanilla bean
- 600 g full cream milk
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g white sugar
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1770.5 kJ / 421.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 321.9 mg
Alternatieve recepten
Pot-set plain yoghurt
12h
Creamy vanilla yoghurt
13h
White chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Caramel sauce
1h 30min
Salted caramel slice
2h 30min
Hokey pokey ice cream
29 Std. 5 Min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 Std. 45 Min
Caramel toffees
2 godz.
Honeycomb
1h 30min
L&P cheesecake
4h
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Peanut brittle
1h 30min