Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g gelatine powder
- 280 g water
- 330 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- cornflour, or icing sugar, for dusting (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 194.7 kJ / 46.4 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 3.6 mg
Alternatieve recepten
Salted caramel sauce
40min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Raspberry and vanilla marshmallows
2 Std. 15 Min
Custard
10min
Custard
10min
Icing sugar
10min
Buttercream icing
10min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Meringues
5h
Chocolate caramel bars
1 Std. 40 Min
Chocolate ganache
20 min
Pikelets
35 min