Apparaten en accessoires
Caramel toffees
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
75 pieces
Ingrediënten
-
white sugar315 g
-
water1030 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
butter chilled and cut into pieces (no smaller than 2-3 cm)80 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
natural vanilla extract (optional)1 - 2 tsp
-
sea salt flakes or mixed seeds (optional)1 - 2 tsp
-
vinegar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
60 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
152.9 kJ /
36.7 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
4.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vanilla bean marshmallows
2u. 15min
Chocolate ganache
20min
Lollipops
40min
Peanut brittle
1u. 30min
Caramel sauce
1u. 30min
Honeycomb
1u. 30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2u.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Salted caramel sauce
40min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13u. 5min
Homemade Custard
15min