Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupcakes
- 300 g white sugar
- 250 g unsalted butter, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 250 g buttermilk
- 4 eggs, room temperature
- 430 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Lemon curd
- 240 g white sugar
- 150 g freshly squeezed lemon juice
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 eggs
Swiss meringue
- 200 g white sugar
- 4 egg whites
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt
- ½ vanilla bean
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.8 kJ / 303.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 207.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Cheesecake
3h 15min
Lemon meringue pie
3h
Chocolate mousse
3sa 20 dk
Profiteroles
2h
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Traditional crème brûlée
25h
Lemon meringue tarts
25h 30min
Home-style sponge cake
2h 30min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min