Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupcakes
- 300 g white sugar
- 250 g unsalted butter, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 250 g buttermilk
- 4 eggs, room temperature
- 430 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Lemon curd
- 240 g white sugar
- 150 g freshly squeezed lemon juice
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 eggs
Swiss meringue
- 200 g white sugar
- 4 egg whites
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt
- ½ vanilla bean
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.8 kJ / 303.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 207.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy snaps
30 dk
Custard horns
1 godz. 45 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Chocolate butter cream
10 dk
Lamington swiss roll
25hod. 40min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Lemon meringue pie
3sa
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Lemonade scones
25 dk
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min