Apparaten en accessoires
Lemon meringue cupcakes
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 30min
24 portions
Ingrediënten
Cupcakes
-
white sugar300 g
-
unsalted butter softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk250 g
-
eggs room temperature4
-
self-raising flour430 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
Swiss meringue
-
white sugar200 g
-
egg whites4
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
vanilla bean½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
207.2 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
1369.8 kJ /
303.7 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
44.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Facebook Live
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Macaroons
40min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24h 50min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Pavlova towers
4h 30min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1h 10min
Hot chocolate on a stick
1h 20min
Ice cream cookie bowls
6h 15min
Portuguese-style custard tarts
40min
Cream cheese frosting
5min