Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew bread
- coconut oil, for greasing
- 130 g raw cashews
- 4 eggs
- 45 g pure maple syrup
- 3 tsp apple cider vinegar
- 50 g almond milk
- 30 g coconut flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp ground cardamom
French toast
- 2 eggs
- 80 g almond milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp coconut oil, plus extra for frying
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tbsp pure maple syrup, plus extra for drizzling (optional)
- ¼ tsp ground cardamom
- 100 g pecan halves
- 1 - 2 bananas, peeled and sliced for serving
- 200 g coconut yoghurt, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3603 kJ / 857.8 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 64.4 g
- Verzadigd vet
- 29.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 722.6 mg
Alternatieve recepten
Paleo sandwich bread
1h 30min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12u. 50min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min