Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon, carrots and snow peas
- ½ - 1 tsp cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut into pieces (approx. 2 mm)
- 250 g snow peas, cut into halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g pouring (whipping) cream
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Spring frittata
1h 15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min