Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil, plus extra to coat potatoes
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 8 sprigs fresh thyme
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 chicken Marylands (approx. 750 g), skin on
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 potatoes, peeled and cut into cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 200 - 300 g mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4836.7 kJ / 1156 kcal
- Eiwitten
- 69.8 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 72.9 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 601.7 mg
Alternatieve recepten
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Meatloaf with mushroom sauce
1sa 15 dk
Fish and mixed vegetable parcels
1sa 15 dk
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1sa 15 dk
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min