Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 864.7 mg
Alternatieve recepten
Scallops with pea purée
25min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chicken moghrabieh
25h 15 min
Duck and cherry salad
45min
Hearty seafood chowder
1h
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Seafood and corn chowder
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min