Creamy scallop soup with chorizo

Creamy scallop soup with chorizo

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
    2
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)
    2
  • celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)
    2
  • floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    700 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • scallops (approx. 18 scallops)
    350 - 400 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 864.7 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 1371.2 kJ / 326.3 kcal
Vetten 23.3 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraten 7.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...