Apparaten en accessoires
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
12 slices
Ingrediënten
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
182.9 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
408.5 kJ /
97.3 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Wine Salts
22u. 55min
Raspberry chiffon cake
5u. 15min
XO sauce
1u. 50min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2u. 30min
Creamed Corn
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
Taiwanese sticky rice
1u. 40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Paris Brest
6u. 40min
Banh bao (steamed pork buns)
2u. 45min
Panettone
34u. 25min