Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sundried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper, to taste
- 2 tsp paprika
Leberkäse
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g pork belly, fat only, no rind (3 cm)
- 80 g ice cubes
- 30 g brown onions
- 300 g pork mince
- 70 g cold mineral water, plus extra to spray
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 408.5 kJ / 97.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 182.9 mg
Alternatieve recepten
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30 min
Choux pastry
2h
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Taro bread
4h 20min
Rice crackers
55min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15 min
Blackberry meringue cake
3 Std. 55 Min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Cabbage rolls
1h 50 min