Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sundried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper, to taste
- 2 tsp paprika
Leberkäse
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g pork belly, fat only, no rind (3 cm)
- 80 g ice cubes
- 30 g brown onions
- 300 g pork mince
- 70 g cold mineral water, plus extra to spray
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 408.5 kJ / 97.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 182.9 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Tartare sauce
10 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 Std.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Poached eggs with hollandaise
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Wasabi devilled eggs
25 min
Milk bread (Challah)
2h 20min