Bavarian meat loaf (Leberkäse)

Bavarian meat loaf (Leberkäse)

3.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
12 slices

Ingrediënten

Bavarian spice rub
  • mustard seeds
    2 tsp
  • fennel seeds
    2 tsp
  • coriander seeds
    1 ½ tbsp
  • dried rosemary
    2 tsp
  • dried oregano
    2 tbsp
  • sea salt
    100 g
  • semi sun-dried tomatoes
    30 g
  • garlic flakes
    2 tsp
  • cayenne pepper to taste
    1 pinch
  • paprika
    2 tsp
Leberkäse
  • extra virgin olive oil to grease
  • pork belly, fat only, no rind (3 cm)
    200 g
  • ice cubes
    80 g
  • brown onions
    30 g
  • pork mince
    300 g
  • cold mineral water plus extra to spray
    70 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 182.9 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 408.5 kJ / 97.3 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 0.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...