Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken galantine
- 150 g mixed capsicum (e.g. red, green, yellow), cut into pieces
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 300 g boneless chicken thighs, cut into pieces
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried mixed herbs
- 500 g water
Dill yoghurt sauce
- 10 - 15 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 300 g plain yoghurt (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Cheese spread
1 Std.
Garlic mushrooms
25 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Little piggy faces
2 Std. 30 Min
Seafood panzanella
1 Std.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min