Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1577.7 mg
Alternatieve recepten
Goulash soup
2h 35min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Ukrainian borscht
35min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Tuna dip
15 Min
Country-style chicken liver fritters
35min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 Std. 45 Min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Zucchini soup
25 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Broccoli soup with sage oil
30min