Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1577.7 mg
Alternatieve recepten
Hungarian goulash
1h 30min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Tuscan bean soup
30 Min
Tuscan bean soup
40min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Warm beetroot dish
50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Ukrainian borscht
35min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Goulash soup
2h 35min
Zucchini soup
25min