Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1577.7 mg
Alternatieve recepten
Zucchini soup
25min
Tuscan bean soup
40min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Borscht with Polish dumplings
1h 30 min
Goulash soup
2h 35min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Tuscan bean soup
30 min
Cabbage rolls
1h 50 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Grisons barley soup
1h 15min
Ukrainian borscht
35 min
Poppy seed strudel
3u. 15min