Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g celery, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 50 g onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 1200 g water
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 747.8 kJ / 178.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 509.8 mg
Alternatieve recepten
Grisons barley soup
1 godz. 15 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Tuscan bean soup
40 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Easter Babka
2 godz. 30 min
Sauerkraut soup
50min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Ukrainian borscht
35 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Warm cabbage dish
15 min