Apparaten en accessoires
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
490 g
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 490 g
Natrium
403.9 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Vetten
44 g
Vezels
24.4 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
58.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Oven
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3u. 20min
Chopped Asian Salad
20min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2u.
Pumpkin Chai Latte
20min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Fermented beetroot dip
25u.
Asparagus and saffron risotto
35min
Carrot kimchi
Geen beoordelingen
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Grain free wraps
15min