Apparaten en accessoires
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
490 g
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 490 g
Natrium
403.9 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Vetten
44 g
Vezels
24.4 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
58.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Oven
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9h
Lemon roast chicken
1h 35min
Béchamel Sauce
Pas d’évaluation
Margarita
5min
Sauerkraut
12h 15min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Boiled Eggs
20min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Quick herb paste
10min
Pumpkin tahini smash
40min
Freeform basic bread
1h 35min