Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pickled Grated Carrots (TM6)
45min
Dumpling wrappers
1h
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Geen beoordelingen
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Raspberry crumble bars
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Classic trifle
4h
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min