Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Freeform basic bread
1h 35 min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Italian sausages
40 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Ciabatta olive sticks
2h 5 min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Raw kibbeh
15min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 godz. 30 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3h 25min
Buckwheat Crispbread
1 Std. 30 Min