Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
NZ mustard sauce
15 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Warm caramel spice martini
1 Std. 15 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 dk