Apparaten en accessoires
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
335 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 335 g
Natrium
692.4 mg
Eiwitten
25.8 g
Calorieën
4435 kJ /
1060 kcal
Vetten
99 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
38.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Warm cabbage dish
15min
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Hommus
15min
Zucchini soup
25min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1u.
Berry chia jam
3u. 15min
Fermented beetroot and apple salsa
72u.
Broccoli soup with sage oil
30min
Grilled eggplant dip
2u.
Sweet potato and grain salad
1u. 30min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Falafel with beetroot hommus
20min