Grisons barley soup

Grisons barley soup

4.5 40 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • onion cut into halves
    80 g
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • leek white part only, cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
    100 g
  • unsalted butter
    30 g
  • pearl barley
    80 g
  • water
    900 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish
    ½ bunch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 116.2 mg
Eiwitten 9.8 g
Calorieën 1196.8 kJ / 286.1 kcal
Vetten 17.3 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraten 25.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...