Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 116.2 mg
Alternatieve recepten
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Tuscan bean soup
40min
Asparagus and saffron risotto
35 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Seafood bisque
1h 10 min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Goulash soup
2h 35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min