
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onion cut into halves
- 60 g carrot cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 286.1 kcal / 1196.8 kJ
- Eiwitten
- 9.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Natrium
- 116.2 mg