Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 500 g white cabbage, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 30 g salted butter
- 1 tbsp plain flour
- 2 tbsp lemon juice
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 pinch sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 451 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 335 mg
Alternatieve recepten
Sauerkraut soup
50min
Tomato and red lentil soup
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Ratatouille
40 Min
Mushroom tart
50min
Garlic mushrooms
25min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Ukrainian borscht
35 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min
Eggplant with burghul
55min