Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 500 g white cabbage, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 30 g salted butter
- 1 tbsp plain flour
- 2 tbsp lemon juice
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 pinch sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 451 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 335 mg
Alternatieve recepten
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Cucumber soup
25 min
Ratatouille
40 min
Zucchini soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Warm beetroot dish
50min
Creamed spinach
15min
Ukrainian borscht
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min