Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 500 g white cabbage, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 30 g salted butter
- 1 tbsp plain flour
- 2 tbsp lemon juice
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 pinch sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 451 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 335 mg
Alternatieve recepten
Cucumber soup
25 Min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Cauliflower gratin
1 Std.
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Cabbage soup
50min
Warm beetroot dish
50min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Zucchini soup
25 Min
Cream of mushroom soup
20 Min