Ricotta and pistachio cheesecake

Ricotta and pistachio cheesecake

4.3 74 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions

Ingrediënten

  • white sugar
    40 g
  • lemon zest only, no white pith
    1 - 2 pieces
  • vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)
    1
  • shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve
    70 g
  • ricotta drained
    375 g
  • natural yoghurt
    50 g
  • dark chocolate shaved for garnishing
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 119.4 mg
Eiwitten 11.9 g
Calorieën 1240.8 kJ / 295.3 kcal
Vetten 19.4 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 17.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...