Apparaten en accessoires
Ricotta and pistachio cheesecake
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
119.4 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
17.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1u. 30min
Homemade ricotta
1u. 15min
Vadouvan spiced mini rolls
2u. 30min
Coconut coffee crunch
24u. 20min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Zucchini slice
45min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1u. 45min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Apple, pear and bay leaf cake
1u. 15min
Mango and turmeric sorbet
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min