Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g white sugar
- 1 - 2 pieces lemon zest only, no white pith
- 1 vanilla bean, cut into halves (seeds scraped and reserved)
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra to serve
- 375 g ricotta, drained
- 50 g natural yoghurt
- 20 g dark chocolate, shaved for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 119.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry and coconut toasted cereal
50 min
Pecan, apple and carrot pudding
1 godz.
Ricotta fruit tart
1h 30min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Courgette strudel
1h 20min
Poppy seed torte
5h
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Mixed berry clafoutis
40min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20 min
Tuna dip
15 min