Apparaten en accessoires
Ricotta and pistachio cheesecake
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
119.4 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
17.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced cherry brioche wreath
2u. 20min
Torta caprese with raspberry jelly
2u.
White bean dip with chimichurri
15min
Avocado dressing
10min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2u. 20min
Country-style chicken liver fritters
35min
Almond and pear tart
40min
Crunchy seeded broccoli
40min
Coconut and pistachio delight
1u. 10min
Roasted carrot dip
1u.
Tiraccino
1u. 5min
Coconut and beetroot balls
40min