Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g white sugar
- 1 - 2 pieces lemon zest only, no white pith
- 1 vanilla bean, cut into halves (seeds scraped and reserved)
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra to serve
- 375 g ricotta, drained
- 50 g natural yoghurt
- 20 g dark chocolate, shaved for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 119.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut and beetroot balls
40min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Orange, raspberry and coconut jellies
2 godz. 30 min
Beetroot latte (Post-natal)
15min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Pear mulled wine
30 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45 min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 Std.
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min