Ricotta and pistachio cheesecake
TM6 TM5 TM31

Ricotta and pistachio cheesecake

4.2 (61 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g white sugar
  • 1 - 2 pieces lemon zest only, no white pith
  • 1 vanilla bean, cut into halves (seeds scraped and reserved)
  • 70 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra to serve
  • 375 g ricotta, drained
  • 50 g natural yoghurt
  • 20 g dark chocolate, shaved for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1240.8 kJ / 295.3 kcal
Eiwitten
11.9 g
Koolhydraten
17.9 g
Vetten
19.4 g
Verzadigd vet
7.7 g
Vezels
2.1 g
Natrium
119.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten