Apparaten en accessoires
Ricotta and pistachio cheesecake
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
119.4 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
17.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced cherry brioche wreath
2 h 20 min
Torta caprese with raspberry jelly
2 h
White bean dip with chimichurri
15 min
Avocado dressing
10 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 h 20 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Almond and pear tart
40 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Coconut and pistachio delight
1 h 10 min
Roasted carrot dip
1 h
Tiraccino
1 h 5 min
Coconut and beetroot balls
40 min