Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g white sugar
- 1 - 2 pieces lemon zest only, no white pith
- 1 vanilla bean, cut into halves (seeds scraped and reserved)
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra to serve
- 375 g ricotta, drained
- 50 g natural yoghurt
- 20 g dark chocolate, shaved for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 119.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Mixed seed and nut spread
5 Min
Quark and herb spread
5 Min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Fennel, date and nut bread
1 godz. 15 min
Pumpkin pie porridge
20min
Mango muesli
5 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Apple fritters
1h
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.