Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 100 g almond milk
- 1 tsp apple cider vinegar
- 80 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 90 g dairy free margarine
- 1 pinch salt
- 80 g caster sugar
- ¼ tsp vanilla bean paste
Coffee syrup
- 200 g brewed espresso coffee
- 50 g Kahlua®
Vegan mascarpone
- 300 g raw cashews
- 70 g pure maple syrup
- 120 g coconut oil
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g almond milk
Assembly
- 1 - 2 tsp unsweetened cocoa powder, for dusting
- 30 g dairy free chocolate, shaved (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 827.8 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 163.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan gravy
40 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Banana tofu ice cream
10min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan carrot cake with orange frosting
2u. 5min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Vegan custard
15min
Vegan butter
8h 5min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40 min