Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 100 g almond milk
- 1 tsp apple cider vinegar
- 80 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 90 g dairy free margarine
- 1 pinch salt
- 80 g caster sugar
- ¼ tsp vanilla bean paste
Coffee syrup
- 200 g brewed espresso coffee
- 50 g Kahlua®
Vegan mascarpone
- 300 g raw cashews
- 70 g pure maple syrup
- 120 g coconut oil
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g almond milk
Assembly
- 1 - 2 tsp unsweetened cocoa powder, for dusting
- 30 g dairy free chocolate, shaved (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 827.8 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 163.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vegan butter
8h 5min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Dairy free tzatziki
24h 5min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min
Tofu scramble
25 Min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min