Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black olive sauce
- 200 g pitted black olives
- 40 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g pickled capers, drained
- 10 g lemon juice
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 pinches salt
Lettuce cream soup and steamed broccoli
- 80 g onions, cut into halves, or eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 600 g broccoli, cut into florets (5 cm)
- 2 pinches salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 600 g water
- 200 g lamb's lettuce (see Tips)
- 80 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sugar
- ½ tsp lemon juice
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Curried carrot and ginger soup
40min
Salmon and fennel risotto
30min
Carrot and coriander soup
30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Creamed spinach
15 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli almond soup
30min
Zucchini soup
25 Min
Broccoli soup with sage oil
30min