Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 - 150 g caster sugar, to taste
- 60 g pine nuts
- 170 g lemons (approx. 2), skin thoroughly washed, ends trimmed, deseeded and cut into quarters (see Tips)
- 20 g fresh basil leaves (approx. 1-2 bunches) (see Tips)
- 700 g ice cubes
- 50 - 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 546.8 kJ / 130.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4 mg
Alternatieve recepten
Banana sorbet
5 min
Sunny gazpacho
25 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Pears in red wine
3h 20min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Chicken and port pâté
1h 30min
Sangria ginger punch
1 godz. 5 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Mushroom cappuccino
25 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min