Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Eiwitten
- 54.5 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 50.9 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2348.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Chinese five spice beef cheeks
4u. 25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min