Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Eiwitten
- 69.3 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 60.5 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 692.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Barbecued pork ribs
Ninguna valoración
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20 min
Shrimp Cocktail
50 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min