Apparaten en accessoires
Flank steak with horseradish cream sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 35min
4 portions
Ingrediënten
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
692.2 mg
Eiwitten
69.3 g
Calorieën
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Vetten
60.5 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
17.5 g
Koolhydraten
6.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Oven
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pimento Spread
5 Min
Steak au Poivre
20 Min
New England Clam Boil
55 Min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 Std.
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Keto Beef Chili
3 Std. 10 Min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 Std.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min