Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
- 60 g caster sugar
- 60 g water
- 40 g gin
- 200 g tonic water
- 1 - 2 finger limes, pearls only, plus extra to serve
Lime panna cotta
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 150 g caster sugar, to taste
- 2 limes, zested, no white pith
- 300 g pouring (whipping) cream
- 300 g buttermilk
Lime syrup
- 40 g lime juice
- 120 g caster sugar
- 20 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875.1 kJ / 448.2 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 123.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Café de Paris butter
25 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Crème anglaise
15 min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Traditional crème brûlée
25 Std.