Apparaten en accessoires
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
-
caster sugar60 g
-
water60 g
-
gin40 g
-
tonic water200 g
-
finger limes pearls only, plus extra to serve1 - 2
Lime panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves3
-
caster sugar to taste150 g
-
limes zested, no white pith2
-
pouring (whipping) cream300 g
-
buttermilk300 g
Lime syrup
-
lime juice40 g
-
caster sugar120 g
-
water20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
123.1 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
1875.1 kJ /
448.2 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
64.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Christmas
25 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Nougat glacé with raspberry coulis
24u. 25min
Fruit coulis
10min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9u.
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Baguette
3u. 45min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
Beef stock paste
3u.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24u. 35min
Umami paste
5min
Taramasalata
15min
Dukkah
25min
Marzipan
10min