Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
- 60 g caster sugar
- 60 g water
- 40 g gin
- 200 g tonic water
- 1 - 2 finger limes, pearls only, plus extra to serve
Lime panna cotta
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 150 g caster sugar, to taste
- 2 limes, zested, no white pith
- 300 g pouring (whipping) cream
- 300 g buttermilk
Lime syrup
- 40 g lime juice
- 120 g caster sugar
- 20 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875.1 kJ / 448.2 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 123.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta
6小时 15 分钟
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Salsa verde
5min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min