Apparaten en accessoires
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
-
caster sugar60 g
-
water60 g
-
gin40 g
-
tonic water200 g
-
finger limes pearls only, plus extra to serve1 - 2
Lime panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves3
-
caster sugar to taste150 g
-
limes zested, no white pith2
-
pouring (whipping) cream300 g
-
buttermilk300 g
Lime syrup
-
lime juice40 g
-
caster sugar120 g
-
water20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
123.1 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
1875.1 kJ /
448.2 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
64.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Christmas
25 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
Choux pastry
1u.
Quince paste
4u. 10min
Romesco dip
10min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8u. 20min
Hazelnut torte
3u. 15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25u.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4u. 20min
Paris–Brest with praline cream
26u.
Bee sting cake
6u. 50min