Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
TM31 TM5 TM6

Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

4.6 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

Panna cotta

  • oil, to grease
  • 410 g pouring (whipping) cream
  • 160 g full cream milk
  • 50 g sugar
  • ¼ tsp mastic gum (see Tips)
  • 350 g chilled water
  • 3 titanium strength gelatine leaves

Rhubarb topping

  • 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
  • 70 g caster sugar
  • 70 g honey
  • 70 g water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1652 kJ / 393 kcal
Eiwitten
4.549 g
Koolhydraten
34.015 g
Vetten
27.014 g
Vezels
1.971 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten