Apparaten en accessoires
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Voorbereiding. 15min
Totaal 25u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.549 g
Calorieën
1652 kJ /
393 kcal
Vetten
27.014 g
Vezels
1.971 g
Koolhydraten
34.015 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
Apple, leek and sage sauce
15min
Crème brûlée
7u.
Traditional crème brûlée
25u.
Romesco dip
10min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3u. 55min
Lime meringue tartlets
2u. 40min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12u.
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min
Meringues
5u.
Fruit coulis
10min