Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 4.549 g
- Koolhydraten
- 34.015 g
- Vetten
- 27.014 g
- Vezels
- 1.971 g
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate mousse
3h 20min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Gin and lime pie
3h 10 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Classic lemon tart
3h 10 min