Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

4.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25u. 15min
6 portions

Ingrediënten

Panna cotta
  • oil to grease
  • pouring (whipping) cream
    410 g
  • full cream milk
    160 g
  • sugar
    50 g
  • mastic gum (see Tips)
    ¼ tsp
  • chilled water
    350 g
  • titanium strength gelatine leaves
    3
Rhubarb topping
  • rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
    6 stalks
  • caster sugar
    70 g
  • honey
    70 g
  • water
    70 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4.549 g
Calorieën 1652 kJ / 393 kcal
Vetten 27.014 g
Vezels 1.971 g
Koolhydraten 34.015 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...