Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 4.549 g
- Koolhydraten
- 34.015 g
- Vetten
- 27.014 g
- Vezels
- 1.971 g
Alternatieve recepten
Panna cotta
6h 15 min.
Apple, leek and sage sauce
15 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24u. 35min
Pavlova
6h
Lemon meringue pie
3h
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Crème anglaise
15 min
Crème pâtissière
15 min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min