Compatibele versies
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 4.549 g
- Koolhydraten
- 34.015 g
- Vetten
- 27.014 g
- Vezels
- 1.971 g
Alternatieve recepten
Brioche
5h
Chocolate berry baked Alaska
8h 20 min
Chocolate mousse
3hod. 20min
Profiteroles
2 Std.
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Panna cotta
6h 15 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Crème brûlée
7h
Salted caramel sauce
40 min