Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 39.4 mg
Alternatieve recepten
Traditional crème brûlée
25 godz.
Panna Cotta
6h 15min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Chocolate berry baked Alaska
8h 20min
Panna cotta
6h 15min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Crème anglaise
15min
Choux pastry
2 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Gougères
55min