Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 39.4 mg
Alternatieve recepten
Traditional crème brûlée
25h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Panna Cotta
6h 15min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Choux pastry
2h
Crème pâtissière
15min
Cheesecakes in jars
4h
Panna cotta
6h 15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Crème brûlée
7 godz.
Gougères
55min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min