Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 oranges, peel (approx. 100 g) and flesh (600-700 g)
- 300 g water
- 500 g jam sugar
- 5 juniper berries, lightly crushed
- 30 g gin of choice (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 9339.5 kJ / 2223.7 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 557.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 27.4 g
- Natrium
- 15.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and caper aioli
15 Min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Plum and cherry paste
5h 15min
Double ginger and pear cake
1h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.