Apparaten en accessoires
Gin and juniper berry marmalade
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
oranges peel (approx. 100 g) and flesh (600-700 g)4 - 5
-
water300 g
-
jam sugar500 g
-
juniper berries lightly crushed5
-
gin of choice (see Tips)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
15.9 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
9339.5 kJ /
2223.7 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
27.4 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
557.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ginspiration
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon curd
20min
Piccalilli
12u. 35min
Shortcrust pastry with lard
35min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
Suet pastry with thyme
25min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1u.
Piccalilli
720u. 35min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Quince paste
4u. 10min
Lebanese-style hommus
13u. 15min
Burnt orange marmalade
14u. 20min