Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 oranges, peel (approx. 100 g) and flesh (600-700 g)
- 300 g water
- 500 g jam sugar
- 5 juniper berries, lightly crushed
- 30 g gin of choice (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 9339.5 kJ / 2223.7 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 557.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 27.4 g
- Natrium
- 15.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4u. 25min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Vegetable liquid stock (TM6)
3 Std. 15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Boulangère potatoes
1hod. 40min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min