Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 oranges, peel (approx. 100 g) and flesh (600-700 g)
- 300 g water
- 500 g jam sugar
- 5 juniper berries, lightly crushed
- 30 g gin of choice (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 9339.5 kJ / 2223.7 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 557.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 27.4 g
- Natrium
- 15.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plum and cherry paste
5h 15min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Mint béarnaise
25 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Cranberry sauce
30 min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Quince tart
1h 10 min
Mayonnaise
5min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Pear shrub
48sa 35 dk
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Lemon and caper aioli
15min