Compatibele versies
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry sorbet
- 150 g white sugar
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ripe banana, broken into pieces
- 500 g frozen strawberries (see Tips)
Pineapple carpaccio
- 1 fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2.7 mg
Alternatieve recepten
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Everyday gourmet butter
35 min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 Std.
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min