Apparaten en accessoires
Persian honeycomb bark
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
335 g
Ingrediënten
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 335 g
Natrium
2246.3 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Vetten
40.3 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
286.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Butterscotch sauce
10min
Spicy peach and mango chutney
45min
Honeycomb
1u. 30min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Almond toffees
1u. 45min
Potato Cup Frittata
1u.
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min
Caramel toffees
2u.
Vanilla paste
10min
Hedgehog honeycomb slice
2u. 35min