Apparaten en accessoires
Persian honeycomb bark
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
335 g
Ingrediënten
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 335 g
Natrium
2246.3 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Vetten
40.3 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
286.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sago custard puddings
35min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Yiayia's Pastitsio
1u. 40min
Pumpkin Chai Latte
20min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Tomato relish
2u. 10min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Lemon meringue ice-cream cake
13u. 15min