Apparaten en accessoires
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
350 g
Ingrediënten
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
2299 mg
Eiwitten
15.1 g
Calorieën
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Vetten
152 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
79.7 g
Koolhydraten
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Eggs Benedict and corn muffins
1u. 15min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
Cooked mayonnaise
5min
Cooking beetroot and corn
40min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1u. 15min
Poached eggs using blade cover
30min
Homemade Custard
15min