Apparaten en accessoires
Umami paste
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
17 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces80 g
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
light soy sauce½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
olive oil plus extra to cover100 g
-
nori sheets2
-
garlic powder1 tsp
-
red miso paste (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
88.9 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
371.6 kJ /
88.5 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Oysters with lime granita
5min
Bagels with bacon jam and egg
3u. 20min
Sour cream pastry
25min
Five spice powder
10min
Garam masala
10min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1u. 35min
Satay sauce
15min
Ghee
2u. 10min
Garam masala powder
5min
Shichimi togarashi oysters
1u. 10min
Tahini
20min
Brinjal (eggplant pickle)
1u. 30min