Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)
- 40 g honey
- 1 cinnamon quill, broken into pieces
- 2 whole cloves
- 3 cardamom pods, crushed
- 100 g water
- 5 fresh plums or 6 apricots, stones removed
- 500 g milk
- 2 tbsp raw sugar
- 2 tsp gelatine powder
- 100 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 820 kJ / 195.2 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 39.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saffron and cardamom poached pears
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Chocolate raspberry puddings
40min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26sa 35 dk
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min