Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g butter, to brush, plus extra to grease
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli
- 130 g fresh baby spinach leaves
- 250 g cream cheese, cut into pieces
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp sea salt
- 100 g pecan nuts, roasted
- 300 g fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into pieces
- 12 sheets filo pastry, plus extra as needed
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2853.3 kJ / 679.3 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 896.1 mg
Alternatieve recepten
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 godz. 30 min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Plaited pork pie
40 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Beef and coconut soup
30 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50 min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Salmon en croute
50 Min
Fish pie
1h 15min