Apparaten en accessoires
Salmon filo spiral
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portions
Natrium
896.1 mg
Eiwitten
22.8 g
Calorieën
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Vetten
57 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
21.4 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Torta di rose salato (savoury "roses")
3u.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Pumpkin tart
2u. 15min
Pumpkin Quiche
2u. 5min
Prawn saganaki with feta
35min
Eggplant rotolo
1u. 40min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Fresh tomato tart
40min
Salmon en croute
50min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1u. 15min
Beetroot, feta and spinach quiche
1u. 40min
Sweet potato quiche with prosciutto
1u. 15min