Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g butter, to brush, plus extra to grease
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli
- 130 g fresh baby spinach leaves
- 250 g cream cheese, cut into pieces
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp sea salt
- 100 g pecan nuts, roasted
- 300 g fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into pieces
- 12 sheets filo pastry, plus extra as needed
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2853.3 kJ / 679.3 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 896.1 mg
Alternatieve recepten
Risoni with salmon and spinach
25 min
Leek and ham tart
1h 55min
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Chicken and mango salad
35 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Family chicken galette
1h 55min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Steamed orange puddings
1h 25min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min