Pears in orange syrup

5.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
3 portions

Ingrediënten

  • freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest
    240 g
  • sparkling mineral water
    120 g
  • dry Marsala wine
    60 g
  • cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon
    1
  • pears peeled, halved and core removed
    3
  • white sugar
    60 g
  • vanilla ice cream (see Tip), to serve
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 90 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 1921.4 kJ / 459.2 kcal
Vetten 11.4 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 83.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...