Apparaten en accessoires
Pears in orange syrup
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
3 portions
Ingrediënten
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
90 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
83.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24u. 25min
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25u.
Melting moments with strawberry cream
45min
Chinese egg noodles
1u.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Burnt orange marmalade
14u. 20min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Portuguese bread
3u. 30min
Quick strawberry dessert
5min