Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g goat's milk (see Tips)
- 55 g lemon juice
Soft goat’s cheese
- 1 - 2 pinches non-iodised salt, to taste (see Tips)
Rolled goat’s cheese
- 1 tbsp dried mixed herbs of choice
- 1 - 2 pinches non-iodised salt
- Voeding
- per 240 g
- Calorieën
- 2968.8 kJ / 709.6 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 27.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 943.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Homemade Ricotta
1 Std. 15 Min
Herbed lavosh
55 min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Haloumi
5h
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Peanut butter
5min
Marinated feta cheese
170 godz.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min
Apple and ginger paste
6h 15min