Apparaten en accessoires
Goat's cheese
Voorbereiding. 30min
Totaal 18u.
240 g
Ingrediënten
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 240 g
Natrium
943.9 mg
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
2968.8 kJ /
709.6 kcal
Vetten
41.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
27.1 g
Koolhydraten
50.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Cheese
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spicy peach and mango chutney
45min
Citrus marmalade
2u. 20min
Olive and fennel grissini
25u. 30min
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Strawberry jam
55min
Natural (plain) yoghurt
11u. 10min
Cheese spread
1u.
Dessert dukkah
1u.
Haloumi
5u.
Brinjal (eggplant pickle)
1u. 30min
Walnut and blue cheese shortbread
1u. 20min
Red onion relish
50min