Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g goat's milk (see Tips)
- 55 g lemon juice
Soft goat’s cheese
- 1 - 2 pinches non-iodised salt, to taste (see Tips)
Rolled goat’s cheese
- 1 tbsp dried mixed herbs of choice
- 1 - 2 pinches non-iodised salt
- Voeding
- per 240 g
- Calorieën
- 2968.8 kJ / 709.6 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 27.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 943.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Butter
10min
Mayonnaise
5 Min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min
Homemade Ricotta
1 Std. 15 Min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Marinated feta cheese
170 godz.
Haloumi
5 Std.