Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butter
- 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1000 g chilled water
Flavouring
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only or 1 tsp dried thyme
- 1 garlic clove
- ½ tsp lemon zest
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
- 2 - 3 pinches smoked salt or salt of choice, to taste
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 8741.2 kJ / 2089.2 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 222.6 g
- Verzadigd vet
- 138.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 695 mg
Alternatieve recepten
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Old fashioned apple mocktail
Brak ocen
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Rose Harissa
20 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
Boerewors
40min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Vegetable trimming stock
2h
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min