Apparaten en accessoires
Everyday gourmet butter
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
140 g
Ingrediënten
Butter
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
chilled water1000 g
Flavouring
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves5 sprigs
-
fresh thyme leaves only or 1 tsp dried thyme2 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
smoked salt or salt of choice, to taste2 - 3 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 140 g
Natrium
695 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
8741.2 kJ /
2089.2 kcal
Vetten
222.6 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
138.1 g
Koolhydraten
20.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brandy snaps
30 Min
Raspberry whip
10 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Floating islands on white chocolate custard
1 Std. 5 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Strawberry Vinaigrette
5 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Santa Maria Dry Rub
5 Min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min