Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butter
- 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1000 g chilled water
Flavouring
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only or 1 tsp dried thyme
- 1 garlic clove
- ½ tsp lemon zest
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
- 2 - 3 pinches smoked salt or salt of choice, to taste
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 8741.2 kJ / 2089.2 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 222.6 g
- Verzadigd vet
- 138.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 695 mg
Alternatieve recepten
Chloe's caramel fudge
24h 30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Garlic and herb butter
10min
Caramelised red onion chutney
24h
Chilli creamed corn
40 Min
Blackberry Bramble
5min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Herby potato salad with crisp topping
50 Min