Apparaten en accessoires
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
Voorbereiding. 20min
Totaal 26u. 35min
6 portions
Ingrediënten
Raspberry jelly
-
gelatine leaves3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
frozen raspberries200 g
-
rosé wine200 g
-
caster sugar100 g
-
fresh raspberries16
Lemon cream
-
gelatine leaves2
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
caster sugar125 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
lemons zested and juiced2
Blueberry sorbet
-
raw sugar60 g
-
frozen blueberries300 g
-
lemon juice2 tsp
-
glucose syrup20 g
Shortbread biscuits
-
unsalted butter softened, cut into pieces115 g
-
icing sugar60 g
-
plain flour155 g
-
cornflour60 g
Meringue
-
egg whites2
-
caster sugar90 g
-
cream of tartar1 pinch
-
fresh raspberries to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
53.9 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
3511.6 kJ /
836.1 kcal
Vetten
40.3 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
26 g
Koolhydraten
112.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mark Southon
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Summer ice cream cake
4u. 50min
Cecina and goat's cheese croquettes
9u. 20min
Chocolate mousse
3u. 20min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min
Chocolate ganache
20min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2u.
Croquembouche
3u. 30min
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8u. 20min
No fail béchamel
15min
Classic lemon tart
3u. 10min