Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Eiwitten
- 173.5 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 104.6 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 2128.8 mg
Alternatieve recepten
Coconut lime spritzer
5 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 Min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 Std. 45 Min
Tuna avocado bowl
45 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Maple Bacon Toffee Cookies
35 Min
Peaches in white wine syrup
4h
Bloody Mary
10 Min
Ube nut pie
5h 10 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min