Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Eiwitten
- 173.5 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 104.6 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 2128.8 mg
Alternatieve recepten
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Goulash soup
2h 35min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Magic potion
1 godz. 5 min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 Std.
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Strawberry Buttermilk Sherbet
1 Std. 10 Min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min