Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Eiwitten
- 173.5 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 104.6 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 2128.8 mg
Alternatieve recepten
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Strawberry and thyme butter
10min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Apple Strudel
1 Std. 45 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Blood Orange Margarita
15 min