Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Eiwitten
- 56.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1348.2 mg
Alternatieve recepten
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 godz. 10 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min