Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Eiwitten
- 56.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1348.2 mg
Alternatieve recepten
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Salmon with fennel and apple salad
1小时 20 分钟
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 Std. 15 Min
Zingy avocado and lime dip
10min