Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Eiwitten
- 56.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1348.2 mg
Alternatieve recepten
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min