Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g cold water
- 1 pinch sea salt
Caramel and filling
- 150 g caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, cut into pieces
- 1030 g water
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 8 Granny Smith apples, peeled and cut into sixths (see Tips)
- 1 tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535.7 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 23.9 mg
Alternatieve recepten
Café de Paris butter
25min
Apple frangipane tart
1h 20min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30min
Crème pâtissière
15min
Salmorejo
10min
Pear Frangipane
1h 30min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Cheesecakes in jars
4 godz.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.