Apparaten en accessoires
Tarte tatin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
cold water50 g
-
sea salt1 pinch
Caramel and filling
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces70 g
-
water1030 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Granny Smith apples peeled and cut into sixths (see Tips)8
-
vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
23.9 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
1535.7 kJ /
367 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
49.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4u. 45min
Strawberry Custard Tart
2u.
Crème pâtissière
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1u. 30min
Duck foie gras
24u.
Roquefort Sauce
20min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2u. 20min
Quiche Lorraine
45min
Scallops with pea purée
25min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min