Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g cold water
- 1 pinch sea salt
Caramel and filling
- 150 g caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, cut into pieces
- 1030 g water
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 8 Granny Smith apples, peeled and cut into sixths (see Tips)
- 1 tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535.7 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 23.9 mg
Alternatieve recepten
Brioche slice with crumble
2h
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9u. 50min
Pears in red wine
3h 20min
Lime and coconut mini bundts
Geen beoordelingen
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Almond toffees
1h 45min
Traditional crème brûlée
25 Std.