Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g unsalted butter, plus extra to grease
- 30 g Parmesan cheese, cubed
- 175 g cream 30%-40% M.F.
- 60 g onions, cut into pieces
- 1 bay leaf, dried
- ½ tsp nutmeg, ground
- 6 black peppercorns
- 1 tsp salt
- 3 eggs, large
- 30 g all purpose white flour
- 1 tbsp chives, fresh, chopped
- ¼ tsp white pepper, ground
- 115 g goat's cheese, peppered, divided (85 g, in pieces, 30 g crumbled)
- water, boiling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1471.3 kJ / 351.7 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 882.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar Dressing
10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Tarte tatin
2h
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Cheese Sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Béarnaise sauce
20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Hollandaise Sauce
15min