Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g unsalted butter, plus extra to grease
- 30 g Parmesan cheese, cubed
- 175 g cream 30%-40% M.F.
- 60 g onions, cut into pieces
- 1 bay leaf, dried
- ½ tsp nutmeg, ground
- 6 black peppercorns
- 1 tsp salt
- 3 eggs, large
- 30 g all purpose white flour
- 1 tbsp chives, fresh, chopped
- ¼ tsp white pepper, ground
- 115 g goat's cheese, peppered, divided (85 g, in pieces, 30 g crumbled)
- water, boiling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1471.3 kJ / 351.7 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 882.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Salted Herbs
15min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Classic Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Duck and Pork Terrine
52h
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30 min
Berry foam
10min
Quick cheese soufflés
45 Min
Leek quiche
1u. 45min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2u.