Apparaten en accessoires
Panna cotta
Voorbereiding. 5min
Totaal 6u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1833 kJ /
438 kcal
Vetten
30.7 g
Koolhydraten
39.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1u.
Panna Cotta
6u. 15min
Panna cotta
6u. 15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1u. 10min
Traditional crème brûlée
25u.
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4u. 50min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6u. 30min
Crème anglaise
15min
Caramel Sauce
1u. 30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2u. 10min