Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g cream
- 250 g milk
- 150 - 200 g sugar, to taste
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- 12 g gelatine leaves, soaked in cold water and squeezed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9sa 35 dk
Panna Cotta
6h 15 min
Floating islands
1 godz.
Panna cotta
6h 15 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3j 40 menit
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Crème pâtissière
15 Min
Espresso caramel sauce
45min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min