Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake
- 100 g hazelnuts
- 120 g dates, pitted, halved
- 2 eggs
- 30 g oil
- 1 tsp vanilla aroma
- 200 g buttermilk
- 100 g flour
- 30 g cocoa powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp baking powder
- 1 - 2 pinches salt
Cake pops
- 15 g freeze-dried raspberries
- 50 g blanched almonds
- 100 g crunchy peanut butter, unsweetened
-
400
g dark chocolate, in pieces (see tip)
of 400 g white chocolate, in pieces (see tip) - 3 tbsp oil
- shredded coconut, raw or toasted, for coating (optioneel)
- coloured sprinkles, for decorating (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1136.8 kJ / 271.7 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 126.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Two Pound Apple Pie
Geen beoordelingen
Cocoa Nib Chocolate Milk (Metric)
10min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Hedgehog chocolate buns
2h 30min
Sangria
10min
Brownies
50min
Caramel Brownies
1h 20min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
Lollipops
40min
Lollipop Cake
2h 10min
Mantao
1h