Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake
- 100 g hazelnuts
- 120 g dates, pitted, halved
- 2 eggs
- 30 g oil
- 1 tsp vanilla aroma
- 200 g buttermilk
- 100 g flour
- 30 g cocoa powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp baking powder
- 1 - 2 pinches salt
Cake pops
- 15 g freeze-dried raspberries
- 50 g blanched almonds
- 100 g crunchy peanut butter, unsweetened
-
400
g dark chocolate, in pieces (see tip)
of 400 g white chocolate, in pieces (see tip) - 3 tbsp oil
- shredded coconut, raw or toasted, for coating (optioneel)
- coloured sprinkles, for decorating (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1136.8 kJ / 271.7 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 126.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry White Chocolate Cheesecake
6h 30min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 Std.
Tiered Mermaid Tail Cake
Geen beoordelingen
Cheesy Corn Dogs
2h
Marble Cake
2h 10min
Pistachio Cupcakes
40min
Number Cake
2h
Strawberry Cheesecake Milkshake
40min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Souffle pancakes with berries
40min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min