Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake
- 100 g hazelnuts
- 120 g dates, pitted, halved
- 2 eggs
- 30 g oil
- 1 tsp vanilla aroma
- 200 g buttermilk
- 100 g flour
- 30 g cocoa powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp baking powder
- 1 - 2 pinches salt
Cake pops
- 15 g freeze-dried raspberries
- 50 g blanched almonds
- 100 g crunchy peanut butter, unsweetened
-
400
g dark chocolate, in pieces (see tip)
of 400 g white chocolate, in pieces (see tip) - 3 tbsp oil
- shredded coconut, raw or toasted, for coating (optioneel)
- coloured sprinkles, for decorating (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1136.8 kJ / 271.7 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 126.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake Pops
2h
Marshmallow Milk
10 min.
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Candy Cane Cookies (Metric)
1 Std. 45 Min
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2h
Candy Corn
3h 10min
Candy Corn Pudding
50min
Italian hot chocolate
10 min.
Cake Pops
2h
Ice Cream Cone Cupcakes
35 min.
Chocolate Cake Pops
4h 50min