Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 50 g almond flour
- 20 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Milk Chocolate Ganache
-
270
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 270 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks - 185 g whipping cream
- 15 g glucose syrup (see Tip)
Assembly
- 450 g fresh raspberries
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 62 mg
Alternatieve recepten
Hojicha Canelé
1h 20min
Almond Tuiles
1h 30min
Raspberry Dacquoise
2h
Chocolate Lava Cakes
55 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Brioche
8h
Tiramisu
5 godz. 20 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 godz. 55 min
Traditional crème brûlée
25 Std.