Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 50 g almond flour
- 20 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Milk Chocolate Ganache
-
270
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 270 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks - 185 g whipping cream
- 15 g glucose syrup (see Tip)
Assembly
- 450 g fresh raspberries
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 62 mg
Alternatieve recepten
Pastrami
22h 30 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 Std. 10 Min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
No ratings
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3hod. 45min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min
Chocolate Pecan Pie
1h 55min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7 Std. 45 Min
Japanese Strawberry Shortcake
1h 30min
Mini chocolate cakes
50 min