Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 315 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
- 120 g fresh milk
- 1 tsp dried yeast powder
- 1 egg (55 g), room temperature
- 40 g unsalted butter, softened at room temperature
- 50 g caster sugar
- 250 g water
Filling
- 55 g butter, softened at room temperature
- 90 g brown sugar
- 10 g ground cinnamon
- plain flour, for dusting
-
115
g thickened cream
of 115 g whipping cream
Frosting
- 45 g cream cheese, softened
- 20 g butter, softened at room temperature
- ¼ tsp vanilla extract
- 60 g icing sugar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 100 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Ben's Chocolate Cookies
40min
Soft Sweet Buns
1h 10min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min
Killer Toast
2h
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40 min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 Std. 30 Min
Chocolate Rolls (Anna)
2 Std. 30 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Hazelnut chocolate brioche
2h