Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 315 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
- 120 g fresh milk
- 1 tsp dried yeast powder
- 1 egg (55 g), room temperature
- 40 g unsalted butter, softened at room temperature
- 50 g caster sugar
- 250 g water
Filling
- 55 g butter, softened at room temperature
- 90 g brown sugar
- 10 g ground cinnamon
- plain flour, for dusting
-
115
g thickened cream
of 115 g whipping cream
Frosting
- 45 g cream cheese, softened
- 20 g butter, softened at room temperature
- ¼ tsp vanilla extract
- 60 g icing sugar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 100 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 Std. 15 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Waffles
25min
Pretzels
1 godz. 35 min
Potato Buns
3h
Killer Toast
2h
Bread Rolls with Condensed Milk
1 Std. 15 Min
Soft Sweet Buns
1h 10min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Hazelnut chocolate brioche
2h